Høstens interiørtrender og innredningsdesign

Svært mange designinteresserte vil innrede hjemmet sitt etter sesongene. Da kan det være tilstrekkelig å kjøpe noen nye pynteartikler i sesongens mest trendy design, men noen ganger ønsker man en helomvending i interiørstilen. Uansett er det aller viktigste å velge en gjennomført stil som passer for deg – og denne høsten er det skikkelig håndverk som er tilbake i trendbildet.

I høst og vinter er det ekte håndverk i materialer som tre, keramikk og betong som er tilbake i motebildet, ifølge en artikkel på klikk.no. Den velkjente 70-tallstrenden vi har sett i motebransjen en stund nå, har også kommet til interiørverdenen, med store keramikkvaser, terrakottafarger, store vevtepper og myke velursofaer. Det er trendy å blande en industriell stil med en mer bohemsk stil. Det innebærer at man blander naturmaterialer med mer duse farger, som grønn, rød og lilla, og med metaller, som gull, sølv og kobber.

Denne stilen passer veldig godt for alle som ønsker å fornye deler av interiøret i hjemmet. Dersom man har nøytrale vegger og modernistiske møbler, er det enkelt å følge denne høsttrenden ved for eksempel å kjøpe nye lamper, lysestaker, bilderammer, oppbevaringsenheter, tekstiler som puter og tepper og småmøbler som puffer eller benker. Denne sesongens trender er som skapt for å sprite opp et nøytralt grunnlag. Velg de elementene fra trendbildet som passer for deg og din personlige stil – det er ikke nødvendig å bruke alt på én gang. Ofte kan det bli litt dyrt for mange å fornye hjemmet sitt hver sesong. Da kan det være et godt tips å titte innom for eksempel actioncoupon.no før man går til innkjøp av innredningsartikler og designprodukter. Da kan man få riktig gode priser på den mest trendy innredningen og de fineste designproduktene på markedet.