En vidunderlig hverdag med iPhone 12 Pro Max

Du er nok allerede hodestups forelsket i din nye iPhone 12 Pro Max og tenker sikkert at hverdagen ikke kan bli mer vidunderlig. Det er absolutt forståelig, men da tåler du sikkert også å få høre at du tar feil. For har du tenkt på tilbehør enda? Klikk deg inn på nettleseren og ta en titt på utvalget på nettet.

Tilbehør til enhver anledning

Foruten klassisk tilbehør som lader, pusseklut og skjermbeskytter, som alltid kan være greit å ha, finnes det mange dingser og duppeditter du kanskje ikke har hørt om, men som du nå ikke kan klare deg uten! Til trening kan det være kjekt med vanter med ullfôr, en tilpasset rumpetaske eller en ledningsforlenger. Og hva med en midjepose med plass til både telefon, nøkler og bankkort?

Praktisk og praktfullt i hjemmet

Et viktig tilbehør som kan spare deg for mye frustrasjon er – selvsagt- en trådløs ladeplate. I stedet for å lete høyt og lavt etter riktig ledning, kan du simpelthen legge mobilen på platen, så lader den automatisk. Og hvis du er litt leken, kan du til og med finne trådløs høyttaler med mikrofon og vr-briller. Her er det bare å lete deg frem til ditt fremtidige tilbehør!